Accountant in Amersfoort

De wetenschap der rekeningen, zo wordt de term accountancy omschreven. De boekhoudsoftware van OAMKB is er speciaal voor ondernemers die hun boekhouding online willen verrichten. Snel en eenvoudig, zonder tijdsverlies. Het werk bovendien kostenbesparend. Hiermee staan wij als professioneel partner altijd aan je zij. Maar ook de volledige boekhouding kunnen wij voor je doen. Wij zijn erin gespecialiseerd om de boekhouding in te richten, te onderhouden en te controleren. Of je nu startende ondernemer bent of een lopend bedrijf hebt: op elk moment kunnen wij inspringen en de boekhouding gedeeltelijk of volledig van je overnemen.

Accountantsverklaring

Ook voor een accountantsverklaring ben je bij accountantskantoor Amersfoort aan het juiste adres. Dit is een verklaring van een registeraccountant of accountant-administratieconsulent. Deze krijg je niet zomaar: jouw boekhouder/accountant staat ingeschreven in het accountantregister van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Zo weet je gelijk met wie je zaken doet. Wij regelen je financieel overzicht of de jaarrekening. Dit kan een controleverklaring, een beoordelingsverklaring of een samenstellingsverklaring zijn. Wat je ook nodig hebt, je regelt het snel en deskundig bij OAMKB Amersfoort.

Ondernemersplan of bedrijfsopvolging

Plannen voor je onderneming? Ook hierbij helpen wij jou maar al te graag. Bijvoorbeeld met een ondernemersplan. Dit is een document met de plannen en doelstellingen die je met je onderneming hebt. Hiernaast staan ook een missie en een visie beschreven. De kansen en risico's worden in het ondernemingsplan besproken. Je hebt een ondernemingsplan nodig wanneer je een investeerder zoekt, maar ook voor jezelf is een ondernemingsplan een goede leidraad. OAMKB helpt bij het opstellen van een ondernemingsplan.

Bedrijfsopvolging in de planning? Niet alleen met het ondernemingsplan helpen wij, maar ook met het zoeken naar geschikte kandidaten, het adviseren met betrekking tot de belastingen en alle andere gevolgen. Ook inkrimping van een bedrijf kan gevolgen hebben. Wij adviseren overal in. Hierbij maken wij gebruik van het netwerk van OAMKB, zodat we overal een antwoord en een oplossing voor vinden. Ontdek ons veelzijdige aanbod en hoe wij jou met je onderneming kunnen helpen. Probeer het uit. 

Nu meer weten!