Administratie in Amersfoort

Jij doet waar je goed in bent: ondernemen, klanten binnenhalen, omzet draaien en winst maken. Wij weten als geen ander hoe zwaar het ondernemersvak kan zijn. Daarom willen wij het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. De boekhouding kan je veel tijd en energie kosten. Bovendien brengt het ook de nodige kosten met zich mee. Onnodig, want met het online boekhoudprogramma is dit niet meer nodig. Factureringen en betalingen moeten correct verwerkt worden. De boekhouding moet efficiënt ingericht zijn. Alleen dan heb en houd je grip op de zaak.

Online je boekhouding bijhouden

Met de boekhoudsoftware heb je geen kennis van zaken nodig. Het programma is zo ontwikkeld dat deze door iedereen te gebruiken is. Scannen, mailen en klaar. Je boekhouding is weer op orde. Het automatische programma zorgt ervoor dat alles perfect geregeld is en dat voor minder dan de kosten van een accountant. En ook minder dan de kosten van personeel. Voor een vast maandbedrag regel je alles zelf. Met het digitaal archief vind je snel datgene wat je zocht. Je hebt direct een overzicht van de gehele financiële administratie. Daarnaast verzorgt Administratiekantoor OAMKB Amersfoort de aangifte omzetbelasting, fiscale jaarrekening en andere zaken. Onderhoud gemakkelijk en snel contact met je boekhouder via Yuki.

Werk uit handen geven

Ondanks dat de software zeer uitgebreid en eenvoudig werkt, kunnen wij ons voorstellen dat je er geen tijd voor hebt. Want ondernemen kost veel tijd en energie, en soms ben je liever daarmee bezig dan met je boekhouding. Belangrijk is dat de boekhouding door een vertrouwd persoon wordt uitgevoerd. Je geeft je bedrijfsgegevens en financiële gegevens immers niet zomaar aan de eerste de beste mee. Op ons administratiekantoor in Amersfoort kan je altijd rekenen. Alle gegevens worden met de groots mogelijke privacy behandeld. Of we nou een gedeelte of je gehele boekhouding overnemen: op ons kan je vertrouwen. We controleren continue en sturen bij waar dat nodig is. Je hebt altijd inzicht in je cijfers, je wilt tenslotte op ieder gewenst moment weten hoe het er met je onderneming voorstaat. Ontdek de voordelen van OAMKB en vraag vrijblijvend een offerte aan.
 

 

 

Nu meer weten!