Juridische hulp in Amersfoort

Niet alleen voor de boekhouding en voor belastingadvies kan je terecht bij OAMKB Amersfoort. Wij bieden veel meer dan alleen dat. Ons complete pakket bestaat ook uit salaris-administratie, bedrijfsadvies, hulp bij crowdfunding en juridisch advies en juridische hulp. OAMKB bestaat uit een landelijk dekkend netwerk van accountants, adviseurs en juristen. Deze zijn Hbo-opgeleid en weten precies waar ze over praten. De wet-en regelgeving kennen ze als geen ander en ieder complex vraagstuk weten ze op te lossen.

Alles onder één dak

Jij wilt je zaken goed op orde hebben. Vaak loop je er tegenaan dat je gebruik moet maken van verschillende diensten, en hier ook verschillende ondernemingen of vakmensen voor aan moet spreken. Bij OAMKB is dit niet nodig: je vindt alles voor jouw onderneming onder één dak. Jouw accountant Amersfoort gaat bij juridische vragen altijd direct op zoek naar de juiste jurist. Op elk gebied is hulp mogelijk: of het nou om een conflict met een leverancier, de gemeente, een personeelslid of een andere ondernemer gaat. Maar ook voor vragen met betrekking tot juridische gevolgen zoals een overname kunnen wij beantwoorden.

Duidelijkheid in de kosten

Vooraf wordt besproken wat juridische hulp voor jou kan betekenen en wat hier de kosten van zijn. Wij vinden het belangrijk dat de kosten inzichtelijk gemaakt worden, zodat je weet waar je aan toe bent. Graag worden wij op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en horen graag of juridische hulp het gewenste effect heeft bereikt. Wij blijven altijd betrokken bij en met jouw onderneming. Ook op zoek naar juridische hulp? Neem dan snel contact met ons op.
 

 

Nu meer weten!