Salarisadministratie in Amersfoort

Wie personeel in dienst heeft, voert een personeelsadministratie uit. Hierbij worden gegevens verzameld en bewaard over de personeelsleden. Gebeurtenissen als verzuim, verlof en ziektemeldingen moeten goed bijgehouden worden. Parallel aan de personeelsadministratie loopt de salarisadministratie. Hierbij worden de bruto en nettoberekeningen gemaakt, de salarisstroken opgemaakt en veranderingen aangepast en verwerkt. Ook is er soms sprake van loonbeslag van een personeelslid. Als werkgever ben je verplicht hieraan mee te werken. Deze gehele salaris-administratie kan veel tijd in beslag nemen en vaak loop je tegen problemen aan.

Salarisadministratie Amersfoort

Personeel kost veel geld. Je betaalt veel meer dan alleen de loonkosten. Personeel is dan wel een belangrijke investering, maar ook is dit een grote kostenpost. Zo zijn er directe loonkosten, indirecte loonkosten en verplichte premies en bijdragen. Daarnaast komen er vaak nieuwe regels rondom personeel en dien je rekening te houden met de Cao-afspraken. Salarisadministratie Amersfoort kan als administrateur adviseren en hulp bieden.  Of het nou met vragen gaat met betrekking tot de salarissen, ziekteverzuim of ontslag, of om hulp met de gehele boekhouding m.b.t. personeel: OAMKB kan op alle gebieden helpen.

Loonkosten inzichtelijk en overzichtelijk houden

Vaak is niet geheel duidelijk wat je kwijt bent aan personeel. Gemiddeld kan je tellen op 25 procent extra kosten, bovenop het bruto salaris. Dit hangt af van de Cao-afspraken en van andere individuele regelingen. Doordat salarisadministratie Amersfoort helpt met al deze regelingen, houdt je meer grip op de loonoosten. Bovendien kan je besparen op de administratiekosten. Het verlonen van de salarisstroken alsmede de belastingaangiftes kan geheel door ons geregeld worden. Bovendien zijn wij in staat om de meest complexe vraagstukken met betrekking tot het personeel te beantwoorden.  Hiervoor maken wij gebruik van onze eigen kennis en ervaring, maar ook van het landelijk dekkend netwerk van OAMKB. Mocht er een juridisch geschil ontstaan met een werknemer, dan staan wij met advies bij en kunnen indien nodig een aangesloten jurist van OAMKB inschakelen.
 

 

Nu meer weten!